sailing-dulce.nl

Gastenboek

914 berichten, 92 pagina's 
«  61  62  63  64  65  » 
11-01-2011
Geplaatst door:
groet

Dag Tom,
Heb ik het goed en herken ik van de foto's Tom Zijlstra met wie ik in 68-69 in het USF bestuur zat? Ik belandde bij toeval op deze site, en ben benieuwd hoe het met je is.

groet, Willibrord

10-01-2011
Geplaatst door:
op zoek

Beste mensen,

Struinend op internet kwam ik bij u terecht. Ik ben op zoek naar Henk Bezemer. Hij is - misschien weet u dat? - in zijn vorig leven enige tijd docent geweest aan de universiteit van Utrecht. Ik was destijds student. Mag ik u vragen om me te helpen? Ik zou graag weten of Henk genegen is om contact met mij te leggen. Alvast hartelijke dank. Inge Knoope

04-01-2011
Geplaatst door:
2011

Hallo Tom en Ans,

Een voorspoedig 2011 toegewenst en weer mooie zeil- avonturen in dit jaar.

Groet,
Henk & Carla

01-01-2011
Geplaatst door:
2011

Hallo Ton en Ans,
Wij wensen jullie een plezierig 2011 met heel veel wind mee.
Groet, Frans en Marjolijn de Bloois/SY "Spyros" Nicholson 31

31-12-2010
Geplaatst door:

Tom en Ans,

Graag wil ik jullie het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel goede wind en voorspoedige mijlen. geen piratenavonturen maar mooie positieve berichten die een inspiratie zijn voor hen die jullie willen volgen en een bron van leesplezier voor hen die dromen.

groet

Rene

15-12-2010
Geplaatst door: Tom
Canon i70 printer

Hallo Joop, hallo Wim,
Dank! Ik ga het morgen proberen en aldus kruk ik verder door het digitale landschap. Soms met succes en soms zonder. Of het lukt zul je kunnen lezen in het logboek.
Groet!
Tom

15-12-2010
Geplaatst door: Wim
Printertje

Ja Joop je was me voor. Inderdaad de drivers zijn gewoon te downloaden.

Gr,

Wim

15-12-2010
Geplaatst door:
printer driver

een goede avond.kijk af en toe op jullie site erg leuk.zie de problemen met de printer maar die driver kan je van de canon site ook gewoon downloaden.hier de link
http://www.canon.nl/
hoop dat je er wat aan hebt.groeten joop

11-12-2010
Geplaatst door:
gefeliciteerd

Hallo Tom en an,
Gefeliciteerd met jullie besluit en jullie nieuwe huis. Gorkum is een leuk stadje. Toch hoop ik dat jullie de hele wereld rond zeilen. Ik ben toch zo benieuwd naar jullie avonturen in Azie en de Pacific.
In iedergeval een heel fijne kerst en oud en nieuw met alle mensen die jullie dierbaar zijn.
Houd Koers.
Oscar

08-12-2010
Geplaatst door:

Hallo Tom,

Jammer dat het bij jullie plotter niet gaat.
Je vraagt of we nog steeds in Noordschans liggen. Nee, sinds we de naam Pimentao op een Beneteau Oceanus 390 hebben geschildred die niet bij Noordschans was gekocht, was er geen plaats meer voor ons. We liggen nu in Dinteloord, een nette haven met voldoende ruimte en schone faciliteiten.
We zijn nog wel steeds lid van de WSV Noordschans.
Jullie tocht is een voorbeeld voor ons, medio 2014 gaan bij ons de trossen los om de Med te gaan verkennen en daarna te zien welke richting.
Ik zou dus willen vragen " keep up the good work" en blijf ons informeren omtrent veel interessante zaken die jullie ontdekken tijdens jullie tocht. We beschouwen het als een handleiding voor onze latere ontdekkingen.

groet

Rene