sailing-dulce.nl

Gastenboek

955 berichten, 96 pagina's 
«  60  61  62  63  64  » 
28-09-2011
Geplaatst door: Corina
Norit

he hallo Ans en Tom,
Ik zie geen mailadres dus maar even zo. Je kunt het berichtje weer verwijderen als je het gelezen hebt.
Ik lees nog elke dag jullie belevenissen. Even een goede raad voor Ans (uit eigen ervaring) in de apotheek hebben ze medicijnen die helpen bij de ongemakken waar je nu mee kampt. Advies van onze reisleidster was toen dat je het medicijn van het land moet slikken dan ben je er zo vanaf.
Norit helpt niet bij deze klachten. Ik hoop dat je snel weer opknapt. Groetjes van Corina

22-09-2011
Geplaatst door: Tom Zijlstra
Oeps!

Oeps, Floor! Hoe kon ik dat vergeten! Terwijl je juist weer een paar leuke foto's van Thijs had gemaild. Heb het snel aangevuld. Liefs, Pappa

21-09-2011
Geplaatst door: Floor Zijlstra
Vijf jaar

Ha pap,
Vijf jaar alweer voorbij, dat gaat snel inderdaad! En dan ook nog een kleinzoon erbij ;-).
Xx

24-08-2011
Geplaatst door: Oscar de Klijne
weten en kunnen

Hallo Tom,
Mijn zoon is 18 en ik ben blij dat hij een vak leert. Dat zijn droom is om wereleld artiest te worden steun ik elke dag. Kinderen heb je de rest van je leven. Geef je jongen ruimte het blijft je kind. Je bent een gedreven en enthousiaste schipper. Ik lees elke dag mee. Zou het niet willen missen. Hou koers. En laat sommige dingen los...
Oscar

24-08-2011
Geplaatst door: Yta Schotanus
kinderen

Tom, jullie verhaal volg ik al tijden, omdat wij ook binnenkort zoiets willen gaan doen en ik vind het heel leuk om me beelden te vormen van wat ons te wachten staat. Dat is eigenlijk niet waarom ik reageer. Ik reageer , omdat je zegt dat je zoon 3 jaar van z'n leven verknald heeft!!!! Mijn vraag is:" is dat waar?""Kun je dat zeker weten?"

Vriendelijke groet,
Yta

23-08-2011
Geplaatst door: Madee
begraafplaats

Hoi Ans,
Lees nog steeds regelmatig jullie site, dus ook dat jullie op de begraafplaats waren. Weet je nog dat Beppie Jansen daar ook ligt? Even weer terug in de tijd.
Mijn man is met 2 vrienden 1 maand geleden vertrokken naar de Carieb. Je kunt hen volgen via robeyne.blogspot.com
Niet zo'n mooie sit met prachtige verhalen enz. zoals jullie maar wel leuk/leerzaam. Geniet nog van Gorinchem en tot later...

23-08-2011
Geplaatst door: rene kappers
gewoon leuk om weer 's wat te lezen / horen

Ha Tom,
Zeil ze! En hou je ook nog steeds van Fado's ? De Stichting Eigeel zal al lang ter ziele zijn. Ik heb het batig saldo ooit aan het KWF gegeven.
Groeten,
Rene Kappers, Schoonhoven (Ziekehuisbeleid)

15-08-2011
Geplaatst door: Arina
Vlissingen

Hoi Tom, in tegenstelling tot de haringvlietbrug en de zeelandbrug uit het verhaal van Leendert even een postitief brugbericht; het bruggetje van Vlissingen ging direct open, zonder wachten of oproepen. Het is hier overigens heerlijk en vandaag was een prachtige eerste dag van onze vakantie, 6.30u op, tij mee naar Vlissingen.
Op de TKN-cursus is wel wat overspannen gedaan over de Sardijngeul, dit was allemaal heel relaxed, mede dankzij het prachtige weer natuurlijk.
Jullie heel erg veel sterkte met de aankomende tocht en geniet nog even van het Gorinchemse!
Liefs, Arina en Wiger

10-08-2011
Geplaatst door: Leendert Boudesteijn
brugbediening

Beste Tom,

Op zondagmorgen 7 augustus lagen we met 10 schepen voor de Zeelandbrug te wachten op de opening van 0910 uur. De brug ging niet open. Er stond een harde wind en bij bft 7 wordt de brug niet meer bediend, daarom via kanaal 18 opheldering gevraagd over de vertraging. Geen verbinding te krijgen va de VHF !(6x opgeroepen) Dit lukte per telefoon wel en kreeg onduidelijke antwoorden over de reden van vertraging: "wellicht computerproblemen", "ben net op dienst, moet dit even navragen" etc. Het maakte een zeer onprofessionele indruk. Diverse zeilers keerden al terug richting Zierikzee. Heb daarna de havenmeester Zierikzee gebeld of hij af wist van mogelijke stagnatie. De havenmeester is ook gaan informeren en belde mij keurig terug met de mededeling dat een ambulance transport de oorzaak was geweest van vertraging. Daar moesten wij het maar mee doen maar hadden zo onze bedenkingen.

met vriendelijke groeten
Leendert Boudesteijn

09-08-2011
Geplaatst door: Tom
Ondernemer

Goedemorgen Dick,
(Laten we elkaar maar tutoyeren) Voor een ondernemer vind ik je tamelijk lijdzaam. Een ondernemer staat immers klaar voor zijn klanten, hij wil ze de beste kwaliteit bieden en accepteert geen onnodige wachttijden. Niet bij bruggen en niet bij specialisten. In mijn lange jaren als ziekenhuisdirecteur heb ik die altijd bestreden, soms met succes. Leuk dat je Spinoza op mijn home-page vond.
Met groet, Tom