sailing-dulce.nl

Gastenboek

909 berichten, 91 pagina's 
«  33  34  35  36  37  » 
14-03-2014
Geplaatst door:
verjaardag.

Het is grappig dat wij ooit op de verjaardag van Ans 27 geleden getrouwd zijn. De nacht van de poezie in Vredenburg in Utrecht. Je herinnert je dat vast wel.
We hebben er 2 geweldige zonen aan over gehouden.
Ik wens Ans een fijne verjaardag.

03-03-2014
Geplaatst door:
cassettes

beste tom,
er zijn ook apparaatjes in de handel die een cassette niet alleen kunnen afspelen, maar waarmee je ook de muziek hierop digitaal kan opslaan in je computer, ik heb er zelf ook een.
groet.

03-03-2014
Geplaatst door: Jaap en Diana
cassetterecorder

Hallo Tom,
Las dat je cassettes had. Zoek je nog een cassette recorder zou ik eens kijken in een kringloopwinkel.
Groet

22-02-2014
Geplaatst door:

Kwam toevallig op jullie website terecht, ik ben zelf ook een zeiler, wij hebben een Elan 333 en liggen in de Put aan het Haringvliet.De naam Steers maakte me nieuwsgierig, Cees
Steers is nl. een vriend van mij uit Gorcum en Mieke ken ik uit die tijd.Wil je ze de groeten van mij doen.? Veel succes met jullie mooie reizen!!

21-02-2014
Geplaatst door:
deel 1

Je eerste boek lag in de bibliotheek van Oosterhout op de plank "nieuwe boeken".
Zover ben je al gekomen!
Groet vanuit het Brabantse land.

20-02-2014
Geplaatst door:
Kiev

Ooit waren wij op dat plein. Wat was er daar een verschil tussen arm en rijk. Wij geneerden ons als westerlingen. De coupons raakte je niet kwijt. Alles moest in dollars. Heb nu erg met het land te doen. Er vallen al veel te veel doden.

Joannac

04-02-2014
Geplaatst door:
grappig

Toen was ik er ook! Het resultaat was dat er twee zonen kwamen.

y6ah

22-01-2014
Geplaatst door:
waterlock

Ik heb met steeds meer stijgende verbazing je artikelen gelezen over het waterlock. Welke constructeur kan dit bedenken. Motorfundering gedeeltelijk slopen om de lekke lock te verwijderen??? Simpele vraag. Kun je dit ding niet vergeten en een by pass aanleggen van bv vetus. Zijn van prachtig plastic. Ik heb geen idee van de motoropstelling in de boot en (on)mogelijkheden maar dit borrelde even op.

19-12-2013
Geplaatst door:
kiara op webcam

Hallo Tom,
leuk om even te melden dat we naast de KIARA van Jaap en Diana liggen en samen met Kiara te zien zijn op de wbcam van de Marina in Lefkas. Maar nu een paar maanden in Rotterdam.
http://penteli.meteo.gr/stations/lefkada/camera.htm

vriendelijke groet
Leendert Boudesteijn
(SY Sittah2)

17-12-2013
Geplaatst door:

Hallo Tom en Ans,

De wereld moet niet nog kleiner worden. We overwinteren in het door jullie uitgebreid beschreven Lagos en met wie delen we de steiger? J&B zegt jullie dat nog wat? We hebben al vele verhalen gehoord...... Fijne feestdagen en voor het komende seizoen... wij gaan waarschijnlijk in jullie huidige winterhaven de volgende winter doorbrengen, dus onderweg moeten we ergens een borrel en een hapje samen kunnen nuttigen.
groetjes
Rene en Angelique
Pimentao