sailing-dulce.nl

Gastenboek

931 berichten, 94 pagina's 
«  32  33  34  35  36  » 
24-05-2014
Geplaatst door:
vuil in tank

Hallo Tom,
Zit er een opening aan de bovenkant van de tank, bijv waar de pijlstok is gemonteerd of de bandstofingang? Met een dun slangetje en aan het eind een gewichtje (bijv een moer) kom je in het diepste punt van de tank. Verder heb je dan een eenvoudig plastic opvoerpompje nodig (met zo'n rood knijpballetje, je kent ze wel) en trek je alle vuiligheid uit je tank. Heb dat zelf meerdere keren gedaan.
Misschien lukt het op deze manier...

groet
Leendert

22-05-2014
Geplaatst door:
Stuurautomaat

Hallo Tom,

koolborstel in engels is gewoon "brush" en de bewuste drive-unit is een z.g. linear actuator. Worden ook veelvuldig gebruikt bij behandel stoelen, bedden en kantoormeubelen. Een grote fabrikant is bijv. Linak. Vindt je hier http://www.linak.com/products/linear-actuators.aspx
Kan me nier voorstellen dat Raymarine die dingen zelf fabriceert. Kopen ze ergens als OEM product in.
Just my 5 cents

/Frans

21-05-2014
Geplaatst door:
stuurautomaat

Het is inderdaad die straat en wel nr 31, Rinaldi Nautica, of ze nog bestaan weet ik niet maar verleden jaar juli 2013 nog wel. Men spreekt gebrekkig Engels.

21-05-2014
Geplaatst door:
autohelm

Ik meen dat het de Via Vittorio Bottego is. Ongeveer halverwege.

21-05-2014
Geplaatst door:
stuurautomaat

In Cagliari, niet zover van de meest oostelijke jachthaven, is een scheepswinkel die zelf o.a. autohelm apparatuur repareert.

12-05-2014
Geplaatst door:
Grote electriciteitsmast Sicily

Kijk eens bij deze link: http://en.wikipedia.org/wiki/Pylons_of_Messina

06-05-2014
Geplaatst door:
Waterlock

Eens met vorige schrijver , Google eens op Vetus waterlock dan zie je duidelijk hoe deze geplaatst moet worden. Lijkt mij vrij eenvoudig Ik hen het zelfde systeem op mijn boot . Veel vaarplezier .

05-05-2014
Geplaatst door:
Waterlock

Natuurlijk heeft je monteur gelijk en heb je absoluut een waterlock nodig. De by-pass is wellicht toch toepasbaar als je er ander waterlock tussen plaatst.
Vetus heeft simpele plastic waterlock die in veel boten, zo ook de onze, worden toegepast. Als je er ruimte voor hebt lijkt dat de eenvoudigste oplossing.

03-05-2014
Geplaatst door:
Driver Canon i70 (6)

Zo, daar heb je me erg mee geholpen, Frans! Het werkte meteen. Overigens vreemd dat de helpdesk van Canon Nederland niet met die oplossing kwam. Nogmaals veel dank!
Tom

03-05-2014
Geplaatst door:
I7 Add-on

Hoe zit dat met die add-ons op de Canon site? De W7 driver van MS ondersteund niet alle funkties van de printer en bijbehorende software. Installatie van het add-on pakket hersteld dat.
/Frans